Tagozataink - Lazaraltisk

Lázár Ervin Általános Iskola
1043 Budapest, Erzsébet u. 31.
Telefon:+36-1/ 369-3180;
Nyitvatartás:         "  7.00-18.00  "
Tartalomhoz ugrás
melyben az angol nyelv oktatása első osztálytól kezdve emelt óraszámban, bontott csoportban történik. A kosárlabda, oktatása a testnevelés órák keretében szakedzők vezetésével zajlik, és ezeket a sportágakat délutáni edzés formájában folytathatják a tanulók
Matematika – informatika
jellegű osztály - ahol 5. évfolyamtól kezdődően képesség szerinti csoportbontásban történik a matematika - azt megelőzően szakkör formájában és 1 órával növelt óraszámban kapnak plusz lehetőséget a tanulók a matematika tanulásához. Az alsós években táblás játékokkal, kártyajátékokkal és egyéb logikai készséget fejlesztő játékokkal terelik a gyerekek érdeklődését a matematika felé, fejlesztve problémafelismerő-és megoldó képességüket. 3.-4. évfolyamon játékos formában számítástechnikai ismereteket is elsajátíthatnak.
osztályban, emelt óraszámban történik az ének és a rajz tanítása. Szakköri foglalkozásokon pedig a drámajáték, a színjátszás és a társas tánc elemeinek megtanulásával gazdagodnak a gyerekek készségei, képességei. A gyerekek kerületi és fővárosi szinten mutatják meg egyre eredményesebben rajzkészségüket, énektudásukat és természetesen a színjátszásban történt fejlődésüket.
Vissza a tartalomhoz