Nyári tábor - Lazaraltisk

Lázár Ervin Általános Iskola

Lázár Ervin Általános Iskola

Tartalomhoz ugrás 
Kedves  Szülők!
 
 
Tárgy: Napközis tábor információ
 
 
A Kormány döntése alapján (amennyiben engedélyezi) a nyári szünet alatt  Újpest Önkormányzatának támogatásával és az Újpesti Torna Egylet (UTE) szakmai vezetésével indítjuk idén is a sport-kulturális és művészeti napközis táborunkat.
 
A világjárvány miatt, csak egészséges gyermek vehet részt a táborban!
Egészséges gyermeken azt értjük, hogy a nyilatkozaton lévő tünetegyüttessel nem rendelkezik) A szülőnek vagy törvényes képviselőnek erről nyilatkoznia kell.
 
Ezt a csatolmányt (szülői nyilatkozatot) a tábor első napján kötelezően, aláírva hozza magával leadásra a pedagógusnak.
 
A táborban mindenki egészségére próbálunk figyelni, ezért maximum 250 fő jelentkezését/ nap/turnus tudjuk elfogadni.
 
A tábor helyszíne: még egyeztetés alatt
 
A tábor öltözete: időjárásnak megfelelő sportöltözet, illetve (úszónadrág, fürdőruha, törölköző, papucs, úszósapka) folyadék, naptej. A táborozó gyermekek felszereléséért felelősséget nem vállalunk.
 
 
Kérjük a kedves Szülőket, hogy a csatolmányban lévő jelentkezési lapokat folyamatosan szíveskedjenek, de legkésőbb 2021. június 11 -ig visszajuttatni az iskolákba. (az első 250 fő/turnus gyermeket tudjuk fogadni) A végleges jelentkezést a tábor összes turnusára 2021. június 18-ig kell megtenni. A jelzett határidő után jelentkezést nem tudjuk elfogadni.
 
 
 
 
 
További információkat a jelentkezett tanulók részére e-mailben fogjuk értesíteni. Ezért a jelentkezési lapon, kérem feltétlen tüntessék fel e-mail elérhetőségüket. Bármely kérdés esetén, kérem, írjon az utesportnapkozi2021@gmail.com e-mail címre.  
 
Budapest, 2021.04.30.
 
 
Tisztelettel:
 
 
UTE táborvezetés
Vissza a tartalomhoz