Márton nap 2017.11.11

Iskolánkban idén is megtartottuk a már hagyománnyá vált Márton-napi programokat. Nagy izgalommal vártuk az idei meglepetéseket.

martonnap

Tanáraink évről évre új ötletekkel lepnek meg bennünket a lámpások készítésekor. A hagyományos lámpások mellett mindig új figurák jelennek meg. Az idei évben sárkány, szellem és a mesékből jól ismert kisvakond alakult ált lámpássá. 7. osztályosként segítettünk az első és másodikosoknak a lámpások elkészítésében. Nehéz volt elhinni, hogy pár évvel ezelőtt mi ültünk ilyen izgatottan a padokban és próbáltuk ügyetlen kis kezeinkkel összeragasztani lámpásainkat.
Szokásunk, hogy ilyenkor felelevenítjük a Márton legendákat, közösen énekelünk és a nap zárásaként együtt fogyasztjuk el az általunk készítet fánkot és Kinderpunschot. Ezek receptje eddig tanárnőnk, Mónika néni féltve őrzött kincse volt, de mivel hetedikesek lettünk, így idén már mi is megismerkedhettünk elkészítésük módjával!


A délután gyorsan elszállt és újabb élményekkel lettünk gazdagabbak. A Márton-napon készült képek már másnap megjelentek iskolánk honlapján, facebook-oldalán, így minden szülő és gyerek is láthatja, hogy egy valóban jó hangulatú délutánt töltöttünk együtt, kicsik és nagyok. Jövőre újra várunk minden érdeklődőt!

Képek: 2017 11 11 Márton nap

Mátyás Krisztina és Solti Réka
7.b osztályos tanulók

A pontos idő

2019. január 20. Sunday
 
 

Látogatók száma

Ma 2

Összes 36965

Jelenleg 24 vendég és nincsenek tagok bejelentkezve