Pályaorientácis nap a Lázárban!

Idén először nagyban is megcsinálhattuk azt, amit eddig csak terveztünk: október 27-én meghívtuk a szülőket, hogy meséljenek a munkájukról, mutassák be a gyerekeknek szakmájukat, esetleg közösen készítsenek olyat, amit máskor csak a munkahelyükön szoktak.

Minden évfolyam sok érdekességet hallhatott, láthatott, sokszor olyan dolgokat is, amiket eddig csak a tévében vagy az interneten. Igen színes volt a „mesterség-paletta”: biológus, kertépítő, taxis, tetováló, ingatlanügynök, cukrászok, programozó, közterület felügyelő, egészségügyi dolgozók, virágkötő, villanyszerelő, büntetés végrehajtó, mozigépész, építőiparban dolgozó, kertész,  stb. A gyerekek és a szülők is nagyon élvezték a programokat, igazán izgalmas dolgokat láthattunk, hallhattunk, mindenki talált magának valami érdekeset, valami igazán „nekivalót”.
Vidám tekintetek, munkazaj, érdeklődő arcok, rengeteg információ és sok-sok kérdés volt a nap mérlege. Reméljük, jövőre még több szülő mutatja be, meséli el, hogyan telik egy munkanapja, hogyan hasznosítja megszerzett tudását.

 

Pályaorientácós nap 2.a beszámoló

Képek: 2017 10 27 Pályaorientációs nap

A pontos idő

2018. október 22. Monday
 
 

Látogatók száma

Ma 30

Összes 31666

Jelenleg 8 vendég és nincsenek tagok bejelentkezve