Farsang a Lázár Ervin Általános Iskolában 2019.02.22

„Itt a farsang, áll a bál,
keringőzik a kanál,
Csárdást jár a habverő,
bokázik a máktörő.”

Az ének hangulatában várakozva készült az iskola alsó- és felső tagozata a február 22-re szervezett farsangi mulatságra.

Az alsós gyerekek többsége a szülők által készített jelmezekben pompázott, míg az 5.-6.-os gyerekek saját kreativitásukat mutatták be jelmezeikkel.

A 3 tagú zsűri a jelmezek értékelésénél elsősorban ezeket az ötleteket és azok megvalósítását értékelte. Nagy sikert aratott az egyéni versengésben a  hungarocellből és gégecsőből készített mosógép, a kentaur, a fej nélküli ember, vattacukor, papírsárkány, a zöldséges kert, a gólyafészek, Rubik-kocka, sakktábla, minecraft játékfigura és még több jelmez is.

A páros - és csapatversenyben a sárkányok közül a Fogatlan, majd Jancsi és Juliska, az 1. c –s  tanítók bábszínháza, a 2.b-sek M&Ms csapata, a 4.b osztály tanulói pedig a  Kincs ami nincs szereplőiként vonultak fel és értek el helyezést.

A jelmezesek felvonulását rocky – táncok, az 5. évfolyamosok fitt-ball bemutatója, és a 3. b –sek zumba tánca színesítette.
A farsangi mulatságot az osztályok a saját tantermeikben folytatták tovább a szülők, nagyszülők segítségével, közreműködésével.

 

 

A pontos idő

2019. október 14. Monday
 
 

Látogatók száma

Ma 46

Összes 52536

Jelenleg 10 vendég és nincsenek tagok bejelentkezve