Félévzáró évfolyamgyűlés alsó tagozat 2019.02.20

Az osztályfőnökök értékelték az osztályaik magatartását, szorgalmát, közösségi életét, a sportban nyújtott teljesítményeket, versenyeken elért eredményeket és az osztály tanulmányi fejlődését.

Az évfolyamok közössége elé kiálltak azok a gyerekek, akiket a tanító nénik követendő példaként mutattak be az osztályaikból. Nagyon örültünk, hogy sok gyerek állt ki, és örömmel tapsoltuk meg őket munkájuk elismeréseként. A többieket pedig arra buzdították a pedagógusaik, hogy a következő félévben tegyenek meg mindent azért, hogy ők is példaként állhassanak majd ki az év végi évfolyamgyűlésen.

A 3.-4. évfolyamon szervezett levelezős matematika versenyen részt vevő gyerekek eredményeit oklevéllel ismertük el.
Arra is sor került, hogy a félév során adott igazgatói dicséreteket egy elismerő oklevél kíséretében személyesen is átadja az igazgató néni.

Az értékelések megkezdése előtt egy rövid műsort mutattak be a szereplő csoportok. Az 1.-2. évfolyamot az 1.c osztály köszöntötte évszakokat idéző énekekkel Kovács Laci bácsi vezetésével és gitáros kíséretével. A 3.-4. évfolyamon Matusz Gyöngyi néni 3.c osztályos diákjai táncoltak, énekeltek.

 

A pontos idő

2019. szeptember 19. Thursday
 
 

Látogatók száma

Ma 52

Összes 50780

Jelenleg 26 vendég és nincsenek tagok bejelentkezve