Óvodás Télapóvárás a Lázár Ervin Általános Iskolában 2018.12.11

A beiskolázási programunk egyik legszebb eseménye immár több éves múltra tekint vissza.

Az idén december 11-én a Viola-, a Virág- és a Nyár óvoda nagycsoportosai érkeztek nagy várakozással iskolánkba, hiszen előzőleg már értesítette őket a Télapó, hogy iskolánkba várja az egész évben jól viselkedőket.
Közel 200 óvodás érezte azt, hogy ezért itt, a mi iskolánkban van a helye délelőtt 10.00 órakor, hogy találkozhasson a Télapóval.

Az 1.c osztályos tanulók Szász Éva néni és Kovács Laci bácsi vezetésével műsorral kedveskedtek az óvodásoknak. A műsor közben megérkezett a Télapó fáradtan, de annál nagyobb örömmel, hogy ennyi jó kisgyerekhez jöhetett el a messzi Lapp földről.  A Télapó minden gyereknek hozott ajándékot, egy télapós „táskát” melyben szaloncukor rejtőzött. Majd Schütz Petra néni 5. és 3.b osztályos lány tánccsoportja zárta a délelőtt programját.

Az óvó nénik, mint minden alkalommal most is dicsérték a szereplő gyerekeket. Az Óvodások is megajándékozták az iskolás szereplőket.

Úgy érezzük, hogy nem hiába teremtettünk az óvodásokkal, az óvodákkal immár hagyományt a közös Télapóvárással. Nincs annál felemelőbb érzés, mint mikor ennyi kisgyereknek tudunk örömet szerezni, élményt nyújtani.

Képek: 2018 12 05-11 Télapó, Mikulás

A pontos idő

2019. szeptember 19. Thursday
 
 

Látogatók száma

Ma 54

Összes 50782

Jelenleg 8 vendég és nincsenek tagok bejelentkezve