Víz világnapja 2018.03.22

Iskolánkban a Víz Világnapja alkalmából kiállítást rendeztünk a gyerekek/osztályok munkájából, ill. kiegészítettük az egyéb, általuk készített művekkel.

A művek egész éven át készültek, van, ami történelem órára, van, ami természetórára… Ehhez a víz világnapi osztályok által készített tablók, akváriumok és makettek csatlakoztak

Csodálatos lett! Büszkék vagyunk tanulóinkra!

A Víz Világnapja alkalmából nem csak kiállítást szerveztünk-terveztünk, hanem hagyományainkhoz híven ismét több osztály látogatott el a Fővárosi Csatornázási Művek Észak-pesti Telephelyére 2018. március 21-22-én.. Pozitív csalódással és rengeteg élménnyel gazdagodva, csodálkozva állapíthatták meg a gyerekek, hogy mennyi mindennek kell történnie az általunk (is) termelt szennyvízzel, mire ismét tiszta lesz. Kísérleteztek, gyakorlatban is megismerhették a tisztítás-szűrés lényegét, majd egy óriási sétát tettek a különböző tisztítóhelyiségekben, ülepítőben, zsírtalanítóban, stb. A végére sokat tanultak, láttak és értettek meg. A megtisztított és fertőtlenített homokból épült vár pedig igazi csodaszámba ment! Mindhárom évfolyam (4-5-6.) nagyon jól érezte magát. Reméljük, jövőre ismét sok gyermek látogathat el a telepre! Köszönjük a Látogatóközpont munkatársainak, hogy lehetővé tették és segítették a telephely és munkájuk mélyebb megismerését!

Képek: 2018 03 22 Víz világnapja

A pontos idő

2019. június 16. Sunday
 
 

Látogatók száma

Ma 17

Összes 46095

Jelenleg 12 vendég és nincsenek tagok bejelentkezve