Lázár Napok Versenysorozata 2017.11.13-17.

A Lázár hét tanulmányi versenyeit mindig várják a tanulóink. Szépíró, nyelvtan, vers vagy mesemondó, hangos olvasás, matematika, ének, rajz, amőba versenyeink népszerűsége töretlen az évek alatt. A versenyek értékelése a hetet lezáró tanítás nélküli munkanapon történik. Az iskolagyűléseken példaként állhatnak ki a legeredményesebb versenyzők, kiderül az is, hogy ki az alsó- és a felső tagozat legokosabb tanulója.

Verseny eredmények az alsó tagozaton

Képek alsó tagozat

Bővebben: Lázár Napok

Kultúrális élet

2017. november 9-én igazi zenei élményben részesült az iskola apraja-nagyja. A pécsi Brassdance rézfúvós zenekar gyermekközeli repertoárjával hódította meg a gyerekeket a zene számára.

Bővebben: Zene Világnapja

Lázár Családi Nap a Sport Partin

Az Újpesti Önkormányzat minden évben megrendezi az Őszi Sport Partit, főzőversennyel egybekötve. Ehhez a programhoz csatlakozva iskolánk – most már második éve hagyományteremtő céllal – Családi Napot tart. Évfolyamonként szervezzük a főzőcsapatokat és saját sportversenyekkel is készülünk.

Bővebben: Családi nap

Pályaorientácis nap a Lázárban!

Idén először nagyban is megcsinálhattuk azt, amit eddig csak terveztünk: október 27-én meghívtuk a szülőket, hogy meséljenek a munkájukról, mutassák be a gyerekeknek szakmájukat, esetleg közösen készítsenek olyat, amit máskor csak a munkahelyükön szoktak.

Bővebben: Pályaorientációs nap

Te szedd Lázár!

 Ahogy a korábbi tanévben, idén is sok olyan dolgot tettünk, amivel szebbé, tisztábbá varázsolhattuk környezetünket, kint és bent is.

Bővebben: TeSzedd

További cikkeink...

A pontos idő

2017. november 19. Sunday
 
 

Látogatók száma

Today 12

All 13974

Currently are 16 guests and no members online