Tagozatainkról röviden

 

tagozat angol

Angol – kosárlabda - foci, melyben az angol nyelv oktatása első osztálytól kezdve emelt óraszámban, bontott csoportban történik. A kosárlabda, futball oktatása a testnevelés órák keretében szakedzők vezetésével zajlik, és ezeket a sportágakat délutáni edzés formájában folytathatják a tanulók

tagozat matematika

Matematika – informatika jellegű osztály - ahol 5. évfolyamtól kezdődően képesség szerinti csoportbontásban történik a matematika - informatika tanítása, azt megelőzően szakkör formájában és 1 órával növelt óraszámban kapnak plusz lehetőséget a tanulók a matematika tanulásához. Az alsós években táblás játékokkal, kártyajátékokkal és egyéb logikai készséget fejlesztő játékokkal terelik a gyerekek érdeklődését a matematika felé, fejlesztve problémafelismerő-és megoldó képességüket. 3.-4. évfolyamon játékos formában számítástechnikai ismereteket is elsajátíthatnak.

tagozat muveszet

A művészeti osztályban, emelt óraszámban történik az ének és a rajz tanítása. Szakköri foglalkozásokon pedig a drámajáték, a színjátszás és a társas tánc elemeinek megtanulásával gazdagodnak a gyerekek készségei, képességei. A gyerekek kerületi és fővárosi szinten mutatják meg egyre eredményesebben rajzkészségüket, énektudásukat és természetesen a színjátszásban történt fejlődésüket.

 

 

 


 

 

 

 

A pontos idő

2017. november 19. Sunday
 
 

Látogatók száma

Today 12

All 13974

Currently are 23 guests and no members online